Despre noi

Marriolle

În drumul ei, Marriolle a găsit prieteni buni care și-au dat din timpul și resursele lor să-i găsească un chip și-un nume,

să o susțină în visul ei, să facă proiectele posibile. Mulțumesc!

Cu prietenii de suflet a înființat Asociația Marriolle, despre care vă invit să citiți aici.

2022 copy

Nicoleta Codorean

Marriolle 

Director Strategii & Programe, Asociația Marriolle

Constructor păpușide-a lungul celor 10 ani de experiență, a proiectat, construit și experimentat păpuși și tehnici variate, de la marionete la păpuși de mână, de la teatru de hârtie la film stop-motion, folosite în scopuri educaționale, terapeutice, pentru lansări de carte sau emisiuni TV pentru copii.

Promotor proiecteconsilier educație nonformală, consiliere și terapie cu marionete și păpuși, instructor arte, formator, expert accesare fonduri europene și management de proiect, peste 20 de ani experiență în programe educaționale și sociale pentru copii și tineri din medii vulnerabile.

Mai multe veți găsi despre ea aici.

20210421_102051

Tudorache Mihaela

Expert Vânzări

Membru fondator, Președinte al Asociației Marriolle

Cu o atitudine pozitivă și persuasivă, absolventă a Facultății de Management și Administrare a Afacerilor, Alina este un profesionist în vânzări cu peste 15 ani de experiență în strategii de afaceri, reducerea costurilor, optimizări bugetare, construirea de parteneriate și conducerea echipelor interfuncționale, vânzarea de proiecte complexe orientate spre soluții, licitații și achiziții.
Are o minte analitică, strategică și îi plac provocările axate pe rezultate.

Mai multe veți găsi despre ea aici.

WhatsApp Image 2022-10-19 at 2.45.51 PM

Mirela Dinicoiu

Expert Comunicare

Membru fondator, Vicepreședinte al Asociației Marriolle

Mirela este pasionată de știința, dar și de arta comunicării.

Are o pregătire temeinică în economie internațională, fiind specializată în comerț și negociere internațională, cu un master și în economie și finanțe europene și cursuri postuniversitare în comunicare și relații publice.

Cu o experiență de peste 25 de ani în comunicarea internă/ externă, în proiecte naționale/ internaționale- europene, este implicată în numeroase activități pentru diferite companii și ONG-uri, alternând responsabilitățile în aspecte administrative și financiare cu cele în comunicare și marketing. 

Mai multe puteți despre ea veți găsi aici și aici. 

WhatsApp Image 2022-09-04 at 4.29.06 PM s

Cristina-Beatrice Preda

Scriitor

Membru fondator, Secretar general al Asociației Marriolle

“Creionez speranțe, împletesc iubire, țes povești  pentru copii.”

Autor: “Aventurile lui Tapățel
și prietenii lui jucăuși’’, ,,Jurnalul Creionului Tapat’’, ,,Puterea Prieteniei’’, ,,Zbug, cățeluș din pluș’’, ,,Scrisoare pentru Moș Crăciun’’, ,,Povești cu mămici și tătici”, “Vâj-Vâj prin călimară”

Instructor educaționalvoluntar-povestaș în cadrul Bibliotecii Metropolitane din București. ateliere de lectură și storytelling, scriere creativă, activități creative

Mai multe puteți despre ea veți găsi aici și aici