#Calitate #Interactivitate
#Distracție
#Învățare
#Dezvoltare
#Personalizare

Din 2012, Marriolle aduce învățarea prin joc, artă și păpuși în medii educaționale precum grădinițe, școli, biblioteci și spații neconvenționale.

Am creat în timp programe simple, dar eficiente, care le permite copiilor cu abilități diverse să învețe, să creeze și să se dezvolte prin joc.

Păpușile pot fi folosite ca un instrument uimitor pentru interacțiune, joc de simulare, comunicare, de-escaladare, atenție comună și multe altele. 

Educatorii, terapeuții, consilierii, medicii, asistentele și alții care lucrează cu copii și adulți, tipici sau neurodiverși, sunt invitați să învețe despre utilizarea și beneficiile păpușilor în mediul profesional.

Servicii

Marriolle

Spectacole de păpuși și ateliere de înaltă calitate,  personalizabile, în care râsul, elementul de bază al învățării facile, este la cote maxime! 

În timpul spectacolelor, copiii vor asculta, vor râde, vor interacționa direct cu personajele și vor pune întrebări. Fiecare spectacol este croit pentru distracție și implicare maximă și pot conține activități creativ-educative post-show.

Atelierele de creație – de la cele mai simple și cu bugete minime până la piese de teatru de păpuși complexe – îi apropie pe copii de lectură și le permit să se gândească la povești și personaje într-un mod nou, să învețe și să înțeleagă emoțiile, să comunice, să-și dezvolte imaginația, aptitudinile de bază și creative.

Atât spectacolele cât și atelierele pot fi organizate live -indoor/outdoor- sau prin streaming online. Contactați-ne pentru mai multe detalii!

243220475_265452315587157_2769295971865051839_n
Marriolle

În sesiuni unice intensive sau de mai multe zile, profesioniștii care lucrează cu copii și adulți, tipici sau neurodiverși, vor învăța detalii despre utilizarea păpușilor într-un cadru profesional.

Profesorii, terapeuții, consilierii, medicii, asistentele dar și părinții și bunicii sunt bineveniți să participe și să învețe elementele de bază ale construcției și mânuirii de păpuși, își vor crea propriile „păpuși rapide” și vor învăța cele mai bune tehnici și secrete.

În cadrul atelierelor vă putem pune la dispoziție rezultate ale cercetărilor în domeniu – beneficii și modalități de utilizare a păpușilor – precum și sesiuni de  schimb de bune practici cu profesioniști din rețelele profesionale internaționale din care facem parte.

Atelierele pot fi organizate față-în-față sau virtual, individuale sau de grup.

De asemenea, avem o colecție cu peste 100 de proiecte de păpuși care utilizează materiale și tehnici diverse,  adaptate pentru numeroase vârste și aptitudini. 

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Marriolle

Ești student sau proaspăt absolvent păpușar și te interesează o incursiune practică în lumea păpușilor?

Marriolle e gata să te primească în echipă, conform legii, printr-un program de mentorat/stagiu personalizat care îți poate îmbunătăți abilitățile practice. În plus, fie vei câștiga credite de stagiu (pentru universitate), fie vei fi plătit!

Contactați-ne pentru mai multe detalii!

20200913_104007
Marriolle

Am lucrat cu variate echipe de producție – de la programe de televiziune până la spectacole live sau cu streaming online – și în diferite stagii – pre-producție, producție, post-producție.

Astfel, vă putem oferi servicii de design, construcție păpuși, asistență platou, în special în ceea ce privește producțiile TV și/sau cele care necesită filmări profesionale (videoclipuri, emisiuni, animație etc.) dar nu exclusiv.

Contactați-ne pentru mai multe informații și suntem mai mult decât bucuroși să discutăm despre opțiuni de realizare a proiectelor dvs speciale.